Og, Der forsvant NSB og inn med Vy - reisemedtog.noOg, Der forsvant NSB og inn med Vy

25.04.2019 - skrevet av: Kyrre Dahl

Nå heter det ikke NSB lenger, frå nå av er det Vy som gjelder. I dag ble også den nye Vy-appen lansert


Illustrasjon FOTO: VY

Nå samler NSB-konsernet tog- og bussvirksomheten i Norge og Sverige under en ny, felles merkevare; Vy. - Målet er at vi skal bringe deg dit du vil, fra dør til dør. Å reise miljøvennlig skal være enkelt med Vy, skriver NSB (beklager, vi mener Vy) om sitt nye navnevalg.

I dag, 25. april, kom også den nye Vy Appen. Den ser annerledes ut, men fungerer som før. Har du periodebillett eller årskort, så vil billettene dine være på plass i den nye appen. Har du ikke slått på automatisk oppdatering må du selv huske å oppdatere til den nye appen.

- Det som er nytt i Vy-appen er at vi viser deg beste bussalternativ for strekningen du søkte etter en togreise på. Så kan du velge, opplyser Vy ( eller var det NSB?) . - Fremover vil du møte vårt nye design på flere av togene og bussene våre. Det viktigste med reiseopplevelsen er at du fortsatt reiser enkelt, trygt og miljøvennlig med oss, skriver Vy på sine hjemmesider. ( redaksjonen spøker litt med at det kommer til å ta noe tid å innarbeide navnet Vy )

Kilde: NSB/Vy - Mer om: TOG I NORGE Flere: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOKTA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalt: Tips for Interrail 2019!


Info: Hvordan ta tog til Utlandet