Klart for ny skinnelangsfestival - reisemedtog.noKlart for ny skinnelangsfestival

05.05.2019 - skrevet av: Kyrre Dahl

15. juni blir det ny Skinnelangsfestival på Lier stasjon, med vandring, foredrag og musikk om tog!


Signälfeil på Skinnnelangsfestivalen i 2019 FOTO: Kyrre Dahl

Skinnelangsfestivalen arrangeres i år for tredje gang, men i 2019 blir det litt tidligere på året enn i fjor. Hold av 15. juni for årets utgave av Skinnelangsfestivalen på gamle Lier stasjon. Arrangementer er gratis og støttes av Lier kommune.

Festivalen starter også i år med en vandring fra Spikkestad stasjon til Toget Pub i Lierbyen. Turen tar rundt to timer og følger traséen til Gamle Drammenbanen. Denne strekningen er i dag omgjort til turvei i idylliske omgivelser. Guide på turen er Erlend Garåsen

På puben blir det foredrag med mer ved Knut A. Andersen og Kyrre Dahl, før Signälfeil går på scenen og spiller togmusikk. Kvelden avsluttes med konsert ut i de små timer av det legendariske Lier-bandet Rock’n Roll Cowboys, med blant andre Kjetil Gulsrud Olsen og Tom Børre Dokka.

Den observante leser har sikkert fått med seg at undertegnede skal være med. Jeg har blitt om å dele mine erfaringer etter å ha tilbragt de siste 12 årene mer eller mindre på skinner gjennom Europa. Det blir bilde og mange gode tips og litt for de som er veldig interessert i tog, men nøyaktig hva får du bare vite om du blir med på Skinnelangsfestivalen.

Les mer på: Facebook-siden for arrangementet

Mer om: TOG I NORGE Flere: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOKTA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalt: Tips for Interrail 2019!


Info: Hvordan ta tog til Utlandet