Nok en sommer med buss for tog - reisemedtog.noNok en sommer med buss for tog i øst

15.05.2019 - skrevet av: Kyrre Dahl

Det er bare å stålsette seg for nok en sommer med store arbeider på jernbanen. Det blir buss for tog for alle som vil reise mellom Drammen og Oslo i seks uker fra 22. juni. Det blir ikke stort bedre på Østfoldbanen.


NSB på Holmestrand stasjon FOTO: Kyrre Dahl

Natt til lørdag 22. juni starter Bane NOR arbeider i Lieråsen tunnel. Arbeidene pågår til og med 4. august. I to uker i juli er det også arbeider mellom Skøyen og Drammen. I de samme ukene er det også omfattende arbeider på Østfoldbane. Vy setter opp alternativ transport.

Her blir det stengt for togtrafikk:

Lieråsen tunnel: Fra 22.juni t.o.m 04. august (Uke 26 – 31) er det stengt mellom Asker og Drammen.
Fra 06. juli t.o.m 21. juli (Uke 28 og 29) er det stengt mellom Skøyen og Drammen.
Med unntak av de to ukene hvor det er stengt mellom Skøyen og Drammen, kjører togene som normalt mellom Asker og Oslo og på Spikkestadbanen.

Østfoldbanen: Arbeidene starter natt til lørdag 22. juni og 22. – 23. juni er det stengt mellom Oslo S – Rygge og Oslo S - Mysen/Rakkestad.
Uke 26: Mandag 24. til og med fredag 28. juni. Stengt mellom Ski – Rygge og Ski – Mysen.
L2 kjører mellom Stabekk og Ski. Det settes opp ekstra avganger på strekningen Oslo S - Ski og det legges inn stopp på Kolbotn og Holmlia for ekstratogene som kjører.
Uke 27 – 31: 29. juni til og med søndag 4. august: Østfoldbanen vestre linje er stengt Oslo S – Rygge og Østfoldbanen østre linje er stengt Oslo S - Mysen/Rakkestad.

Vy har sendt ut en pressemelding der de ber de reisende være oppmerksome på at bussene kan få andre avgangstider enn togets ordinære avgangstid. Togene kjører til oppsatt avgangstid. Den første uken av arbeidene er det også ventet stor trafikk og mange reisende.

Les mer om dette på: Vy.no (tidligere NSB)

Flere: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOKTA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalt: Tips for Interrail 2019!


Info: Hvordan ta tog til Utlandet