Flere avganger mellom Oslo og Gøteborg - reisemedtog.noFlere avganger mellom Oslo og Gøteborg

24.05.2019 - skrevet av: Kyrre Dahl

Fra desember øker Vy ( tidligere NSB ) antall avganger mellom Oslo og Gøteborg. Togene vil gå i faste fire timers intervaller og også være litt raskere enn tidligere.


NSB på Göteborg Centralstasjon, mai 2018 FOTO: Kyrre Dahl

- Vi utvider avganger som kjører til Halden i dag, noe som betyr at det blir fire avganger på hverdager og tre avganger i helgene som kjører til og fra Gøteborg. Togene vil kjøre hver fjerde time på ukedagene, og i tillegg blir reisetiden noe kortere, sier Arne Fosen, konserndirektør for tog i Vy.

- Med nye rutetider får vi også et tilbud som er bedre tilpasset videre transport fra Gøteborg mot Helsingborg, Malmø og København, og derfra videre ut i Europa. Dette er det mange som ønsker seg, og vi gleder oss til å gi vårt bidrag for å møte dette behovet, sier Fosen.

Han understreker også at togtilbudet ikke vil konkurrere med Vy Bus4You, som har et godt busstilbud mellom disse to byene. - Dette gir et enda bedre tilbud mellom Oslo og Gøteborg, og vi vet at det er reisende som foretrekker tog fremfor buss eller motsatt. Vi er trygge på at vi totalt sett gir et godt tilbud fra Oslo mot Sverige, og derfra videre til andre land i Europa, sier han.

Vy kjører hver fjerde time fra begge byer på ukedager. Togene kjører rundt kl. 06, kl. 10, kl. 14 og kl. 18. Lørdag er det tre avganger rundt kl. 08, kl. 14 og kl. 18. Søndag er det tre avganger rundt kl. 10, kl. 14 og kl. 18. Alle avgangene vil bruke rundt 3 timer og 40 minutter.

Kilde: Vy (NSB)

Flere: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOKTA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalt: Tips for Interrail 2019!


Info: Hvordan ta tog til Utlandet