Vy lanserer familierabatt på Østlandet


Vy lanserer familierabatt på Østlandet

- Skrevet 19.05.2023 av Kyrre Dahl

Mellom 3. juni og 30. september kan to barn/ungdom under 18 år reise gratis i helgene, de må bare ha med en betalende voksen på slep.


Foto: Vy

– Vi ønsker at flest mulig tar mest mulig tog, og ikke minst ønsker vi å gi folk gode opplevelser sammen. Derfor er vi glade for å gi et tilbud som kanskje gjør at de eldste barna ser verdien av å ha med mamma eller pappa på tur, sier Siv Egger Westin, kommunikasjonssjef for Vy persontog.

I første omgang er ordningen begrenset til å gjelde perioden mellom 3. juni og 30. september 2023, og gjelder på alle region- og lokaltog på Østlandet lørdager og søndager. Familierabatten gjelder også på Vys tog til Gøteborg.

– Det er allerede mange gode grunner til å velge toget, og familierabatten er bare én ekstra grunn til å velge denne reisemåten i sommer, sier Westin.

Hvordan fungerer det

Tilbudet gjelder lørdager og søndager i perioden 3. juni til 30. september 2023.

Én voksen med gyldig billett kan ta med seg to barn under 18 år uten ekstra kostnad (barn under 6 år reiser alltid gratis med tog alle dager, uavhengig av denne rabatten). Det er kun den over 18 år som må ha billett.

Det er ikke mulig å reservere sete til barna med familierabatten, siden du ikke kjøper billett til barna, kun til den voksne. Ønsker du å sikre at både du og barna har sitteplass, må du kjøpe egen billett til barna.

Familierabatten gjelder fra alle togstasjoner hvor Vy kjører på Østlandet, men reisen må enten starte eller slutte på en stasjon utenfor Ruters soner. Du må ikke være i slekt for å få familierabatten. Den gjelder ikke på Bergensbanen, der plassreservering er obligatorisk.

Tilbudet gjelder ikke dersom du har en Lavpris-billett. Lavpris er allerede en rabattert billett og denne familierabatten gjelder kun ved kjøp av enkeltbillett eller periodebillett.

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM. Nyhetsfeeden finner du her: RSS

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: