Togpodden - en podkast om tog fra reisemedtog.no

Annonse


Togpodden, podkast om tog - alle episoder

- Oppdatert 24.06.2022 av Kyrre Dahl

Her finner du alle episodene av Togpodden, en podkast om tog. Vi setter spesielt fokus på opplevelser og nyheter for deg som liker å reise med tog. Hør alle episodene nedenfor.


Foto: Kyrre Dahl

Programledere for Togpodden er redaktør for reisemedtog.no, Kyrre Dahl og moderator for Facebook-gruppen Togferie, Kristian Skjellum Aas. Klikk i boksen nedenfor for å høre den siste episoden. Scroll nedover for tidligere episoder.

Den nyeste episoden av Togpodden:

SESONG 2 - EPISODE 4: Fredag 17. juni 2022 kom toginfluenser Jon Worth til Oslo S, etter en strabasiøs tur fra Stockholm. Hans mål i sommer er å reise over alle strekninger der det går tog eller burde gå tog mellom to land, for å sette søkelys på hvor dårlig forbindelsene kan være over grensen. Han ble møtt av en toginteressert gjeng på Oslo S, der vi også fikk høre hva den norske regjeringen jobber med for å bedre forbindelsene og mye mer. I denne podkastepisoden får du et lengre intervju med Jon Worth og høydepunkter fra togtreffer på Oslo S. Programleder er Kyrre Dahl

Tidligere episoder av Togpodden:

SESONG 2 - EPISODE 3: I denne podkasten møter vi Sigrid Elsrud, kjent fra togbloggen.no. Hun har nå kommet med en bok om Reiseglede på skinner, der hun deler sine erfaringer og kommer med nyttige tips for deg som planlegger en togferie. Samtidig markerer vi at Facebook-gruppa Togferie er 3 år. Administrator Kristian Skjellum Aas forteller om hvorfor gruppa startet og hvorfor alle toginteresserte burde melde seg inn. Og helt til slutt inviterer han på fest! Togfest, selvsagt.

SESONG 2 - EPISODE 2: Interrail er 50 år i år. Hør hvordan du kan bli med på markeringen. Dessuten får du vite alt du trenger å vite om Entur og hva de kan gjøre for deg. Vi er optimister og satser på at det blir mulig å få seg en togtur i Europa eller i Norge i sommer. Publisert 07.03.2022

Tidligere episoder av Togpodden:

S201 (jan 2022): I den første utgaven av Togpodden i 2022 setter vi fokus på togferie i utlandet. Er det mulig i år, burde vi planlegge og hva slags billetter burde du kjøpe? Vi får også besøk av kommersiell leder i Go-Ahead, Tonje Løkaas Fossum som forteller om en utfordrende tid for den private aktøren, som likevel satser på fremtiden med et spesielt tilbud på månedskort for pendlere og et ukeskort som gir deg mulighet til å ta så mye tog du vil. Publisert 13.01.2022

S106 (des 2021): I denne utgaven av Togpodden - en podkast om tog - møter du Gina Scholz i VY som forteller om de nye/gamle vognene de har anskaffet for å gi et nytt tilbud til de reisende både på dagtid og på nattestid. Vi kommer også innom at det nå blir flere avganger både på Bergensbanen og på Nordlandsbanen. Og vi kommer selvsagt ikke utenom at fremtiden akkurat nå er usikker, men hva betyr det for deg som vil på togtur?

S105 (okt 2021): I denne utgaven av Togpodden - en podkast om tog - møter du Marius Holm fra Vy (Norge) og Sverre Sletten fra SJ (Sverige). Etter halvannet år uten grensekryssende persontog blir det utover høsten endelig mulig å dra på togferie til utlandet igjen. SJ og VY forteller om gjenåpningen og avslører litt om framtidsplanene, både for tog til Stockholm og tog til Gøteborg og videre nedover på kontinentet.

S104 (sept 2021): Nå kommer det snart nattog fra Sverige til kontinentet, men blir Norge koblet på? Det er et at temaene i denne utgaven. Vi gir deg også forklaringen på hvorfor det i dag er helt umulig å finne et eneste persontog som går over grensen. Og hovedgjest er Erik Sveberg Dietrichs som nylig har gitt ut boka Togferie - På skinner gjennom Europa. Han forteller om sin lidenskap for togreiser og hvordan boka ble til.

S103 (juni 2021): Blir det i hele tatt mulig å reise på togferie i utlandet i sommer? Det prøver vi å svare på i denne episoden av Togpodden. Kanskje er Finland det mest attraktive landet, med lite smitte og gode tog. Vi møter Lars Rekaa som deler sine erfaringer fra togferie gjennom Finland. Dette bringer oss også inn på tog til Russland og mye mer.


S1E2 (mai 2021): I denne utgaven av Togpodden setter vi fokus på togopplevelser som er aktuelle sommeren 2021. Hva med en tur med Norges eneste jernbaneferje? Vi snakker med Einar Gabrielsen fra Rjukanbanen. Togguru Kristian Skjellum-Aas deler sine anbefalinger for de historisk interesserte og vi skal snakke med Bjørn Karsrud i Nye Valdresbanen om dressinkjøring og fremtiden for Valdresbanen.


S1E1 (april 2021): I den aller første episoden av Togpodden fikk du høre Linda Kragseth fra Vy fortelle om nattog og planene fremover for Bergensbanen. Togblogger Sigrid Elsrud gir deg mange gode grunner til å reise med Bergensbanen. Vi setter også fokus på de mange gode nyhetene om nattog i Europa og du får vite hvorfor vi har satt i gang denne podkasten

Her kan du høre Togpodden: Åpenbart kan du høre alle episoder via denne nettsiden. Foretrekker du en annen plattform så er Togpodden tilgjengelig på Acast, Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts, Breaker, Pocket Casts og Anchor. Gå direkte til Spotify her: Togpodden på Spotify

Følg reisemedtog.no på FACEBOOK eller: INSTAGRAM

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: