Vy vil fortsatt selge billetter på DovrebanenSelger fortsatt billetter på Dovrebanen

- Skrevet 10.03.2020 av Kyrre Dahl

Togreisende kan fortsatt kjøpe togbilletter hos Vy når SJ Norge overtar togstrekningene i nord 8. juni.


Tog på vei over Dovre FOTO: Vy

Fra sommeren vil det være tre togoperatører på langdistansestrekninger i Norge. SJ i nord, Go-Ahead i sør, og Vy på Østlandet og Vestlandet.

– Vy skal gjøre det enkelt å reise miljøvennlig og kollektivt, og derfor tilbyr vi billetter også fra andre selskaper. Vi har inngått avtale med SJ, slik vi allerede har gjort med Go-Ahead, sier Vys konserndirektør for mobilitet og reiseliv Synne Homble.

– Vi samarbeider godt med SJ, og er glade for at også de vil bidra til en enkel overgang for kundene når de overtar strekningene i nord, fortsetter hun.

Også SJ Norge setter pris på at man har fått til et rammeverk for samarbeid mellom de ulike aktørene.

– SJ Norge ønsker, i likhet med alle aktørene i sektoren, at det å reise med tog skal være det absolutt beste alternativet for de reisende. For å få til dette må Vy, Go-Ahead og SJ Norge samarbeide, og måten vi nå organiserer billettsalget lover svært godt for samarbeid også på andre områder i årene som kommer, sier kommersiell direktør i SJ, Lena Nesteby.

SJ Norges billetter er nå tilgjengelige i Vy-appen og på vy.no i tillegg i SJs og Enturs kanaler.

Kilde: Jernbanedirektoratet - LES FLERE: TOGNYHETER

Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAMSISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

COVID-19

På grunn av korona-pandemien har UD sendt ut reiseråd der de anbefaler å ikke reise til enkelte land. Disse rådene forandrer seg raskt. I tillegg er det mange tog som ikke går.

TA TOGET I:

Om denne siden


Info: Veterantog i Norge - 2020