Arbeider på Østlandet sommeren 2020Arbeider på Østlandet sommeren 2020

- Skrevet 19.06.2020 av Kyrre Dahl

Bane NOR arbeider i Lieråsen tunnel fra 20. juni til og med 2. august. Dette vil påvirke togtrafikken både for Vy og Go-Ahead. Det er heller ikke det eneste arbeidet i sommer.


Foto: Vy

Både Vy og Go-Ahead setter opp alternativ transport for togene som berøres, altså buss for tog. Bane NOR skal også arbeide mellom Asker og Sandvika fra 27. juni til og med 2. august. Dette berører kun Spikkestadbanen (L1). Det går tog mellom Oslo S og Asker i hele perioden.

I juli er Drammen stasjon stengt tre dager og Spikkestadbanen er stengt i fire dager.

I tillegg påvirker arbeidene Bergensbanen (Vy), Sørtoget (Go-Ahead) og Flytoget. Det er saktekjøring mellom Asker og Drammen de første dagene etter at arbeidene er avsluttet, noe som betyr mindre forsinkelser.

Fra 27. juni arbeider Bane NOR også på Østfoldbanen. I tillegg påvirkes trafikken i og rundt Oslo sentrum av alternativ transport for trikk og t-bane. Det ene løpet i Vålerengtunnelen er også stengt for oppgraderinger.

Vy oppfordrer derfor til å reise utenom rushtid når dette er mulig og å ha hjemmekontor hvis du kan.

Go-Ahead melder: Pga arbeider på linjen vil det kjøre buss for tog mellom Kongsberg – Oslo – Kongsberg. Vy setter i all hovedsak opp busser mellom Asker og Drammen og ordinære lokaltog kan benyttes mellom Oslo og Asker. Men, det er mange variasjoner så følg med på informasjon som blir gitt på stasjonen og via Vys kanaler.

Kilde: Vy - LES FLERE: TOGNYHETER

Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAMSISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

COVID-19

På grunn av korona-pandemien har UD sendt ut reiseråd der de anbefaler å ikke reise til enkelte land. Disse rådene forandrer seg raskt. I tillegg er det mange tog som ikke går.

TA TOGET I:

Om denne siden


Info: Veterantog i Norge - 2020