SJ Norge hovedpartner for NM i langrennSJ Norge hovedpartner for NM i langrenn

- Skrevet 11.01.2021 av Kyrre Dahl

Norges Skiforbund har inngått avtale med SJ Norge om å være deres hovedpartner under NM i langrenn. Norgesmesterskapet arrangeres i Granåsen i Trondheim, 16. til 19. januar, og del to på samme sted i mars 2021.


Fra NM i langrenn 2020. Foto: NSF

Togselskapet SJ Norge kjører tog på sju strekninger i Norge under merkevaren SJ NORD, blant andre Dovrebanen og Nordlandsbanen. SJ Norge er stolt over å profilere denne merkevaren under mesterskapet, skriver de i en pressemelding.

NM i langrenn er et nasjonalt mesterskap med stor interesse over hele landet. Konkurransene sendes direkte på TV og det sportslige nivået er skyhøyt. Etter NM blir også den endelige troppen til VM i Oberstdorf tatt ut.

– Dette er et stort og krevende arrangement med internasjonalt format. Det er helt avgjørende for Skiforbundet å ha med gode, profesjonelle partnere med stort engasjement, sier arrangementssjef i Skiforbundet, Terje Lund.

– Det er gledelig at en aktør som SJ Norge bruker norsk skisport og NM i arbeidet med å styrke sin posisjon i markedet. Vi ser frem mot å jobbe tett sammen med SJ Norge og bidra til selskapets merkevarekjennskap i Norge, sier markedsansvarlig i Skiforbundet, Petter Ekran.

Etter at SJ Norge tok over de syv strekningene i juni 2020 har selskapet jobbet med hvordan de skal synliggjøre seg som samfunnsaktør, og etablere sponsorsamarbeid. Kommersiell direktør i SJ Norge, Lena Angela Nesteby, er svært fornøyd med muligheten til å jobbe sammen med Norges Skiforbund.

– NM i langrenn er, og har alltid vært, både folkelig og inkluderende. Vi finner det svært enkelt å assosiere oss med det Skiforbundet klarer å gjenskape hvert eneste år. NM i langrenn er et av de absolutt viktigste idrettsarrangementene vi har i Norge, og det er for oss en ære å få lov til å bidra, sier Nesteby.

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAMSISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

COVID-19

På grunn av korona-pandemien har UD sendt ut reiseråd der de anbefaler å ikke reise til enkelte land. Disse rådene forandrer seg raskt. I tillegg er det mange tog som ikke går.

TA TOGET I:

Om denne siden


Info: Veterantog i Norge - 2021