Vy med flere seter og nye avganger på ØstlandetVy med flere seter og nye avganger på Østlandet

- Skrevet 14.10.2019 av Kyrre Dahl

Fra 15. desember setter Vy opp flere nye avganger både i rush, på natten og i helgene på Østlandet. Det blir også over 7000 flere seter inn og ut av Oslo i rushtiden.


Vy-tog, FOTO: Vy

- Vi gleder oss til å gi kundene våre et styrket togtilbud. Med nye avganger og flere seter håper vi at mange ønsker å velge toget framfor bilen, og at det blir enklere å reise miljøvennlig. Kundene våre er det aller viktigste for oss, og de får nå større valgfrihet og flere sitteplasser, sier Arne Fosen, konserndirektør i Vy tog.

- Og endelig kan vi gi kundene våre på Østfoldbanen etterlengtede forbedringer i togtilbudet, sier Arne Fosen. Her er endringene som skjer 15. desember:

 • Flere nye avganger i rushtiden, rundt 4000 flere sitteplasser inn mot Oslo i morgenrushet, og rundt 3200 flere sitteplasser ut av Oslo i ettermiddagsrushet.
 • Halvtimesfrekvens hele helgen mellom Ski og Stabekk.
 • Flere rushtidsavganger og flere seter mellom Stabekk og Moss.
 • Nye tidlige og sene avganger og flere seter på Vestfoldbanen, fra Kongsberg og til og fra Lillehammer, som blant annet gir et bedre togtilbud til og fra Oslo Lufthavn og Sandefjord Lufthavn Torp.
 • Én ekstra avgang daglig mellom Oslo og Göteborg, og nye rushtidsavganger mellom Oslo og Halden.
 • Nye rushtidsavganger på Gjøvikbanen.

  Kilde: Vy - LES FLERE: TOGNYHETER

  Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM

  

  

 • 

  COVID-19

  På grunn av korona-pandemien fraråder UD reiser til alle land inntil videre. I tillegg har mange land stengt sine grenser og enormt mange tog er innstilt.

  TA TOGET I:

  Om denne siden


  Anbefalt: Tips for Interrail 2019!


  Info: Hvordan ta tog til Utlandet