Togpodden - en podkast om tog fra reisemedtog.noTogpodden, podkast om tog - alle episoder

- Oppdatert 17.10.2021 av Kyrre Dahl

Her finner du alle episodene av Togpodden, en podkast om tog. Vi setter spesielt fokus på opplevelser og nyheter for deg som liker å reise med tog. Hør alle episodene nedenfor.


Foto: Kyrre Dahl

Programledere for Togpodden er redaktør for reisemedtog.no, Kyrre Dahl og moderator for Facebook-gruppen Togferie, Kristian Skjellum Aas. Klikk i boksen nedenfor for å høre den siste episoden. Scroll nedover for tidligere episoder.

Den nyeste episoden av Togpodden:

S105 (okt 2021): I denne utgaven av Togpodden - en podkast om tog - møter du Marius Holm fra Vy (Norge) og Sverre Sletten fra SJ (Sverige). Etter halvannet år uten grensekryssende persontog blir det utover høsten endelig mulig å dra på togferie til utlandet igjen. SJ og VY forteller om gjenåpningen og avslører litt om framtidsplanene, både for tog til Stockholm og tog til Gøteborg og videre nedover på kontinentet.

Tidligere episoder av Togpodden:

S104 (sept 2021): Nå kommer det snart nattog fra Sverige til kontinentet, men blir Norge koblet på? Det er et at temaene i denne utgaven. Vi gir deg også forklaringen på hvorfor det i dag er helt umulig å finne et eneste persontog som går over grensen. Og hovedgjest er Erik Sveberg Dietrichs som nylig har gitt ut boka Togferie - På skinner gjennom Europa. Han forteller om sin lidenskap for togreiser og hvordan boka ble til.

S103 (juni 2021): Blir det i hele tatt mulig å reise på togferie i utlandet i sommer? Det prøver vi å svare på i denne episoden av Togpodden. Kanskje er Finland det mest attraktive landet, med lite smitte og gode tog. Vi møter Lars Rekaa som deler sine erfaringer fra togferie gjennom Finland. Dette bringer oss også inn på tog til Russland og mye mer.


S1E2 (mai 2021): I denne utgaven av Togpodden setter vi fokus på togopplevelser som er aktuelle sommeren 2021. Hva med en tur med Norges eneste jernbaneferje? Vi snakker med Einar Gabrielsen fra Rjukanbanen. Togguru Kristian Skjellum-Aas deler sine anbefalinger for de historisk interesserte og vi skal snakke med Bjørn Karsrud i Nye Valdresbanen om dressinkjøring og fremtiden for Valdresbanen.


S1E1 (april 2021): I den aller første episoden av Togpodden fikk du høre Linda Kragseth fra Vy fortelle om nattog og planene fremover for Bergensbanen. Togblogger Sigrid Elsrud gir deg mange gode grunner til å reise med Bergensbanen. Vi setter også fokus på de mange gode nyhetene om nattog i Europa og du får vite hvorfor vi har satt i gang denne podkasten

NB: Dette er foreløpig et forsøksprosjekt, men dersom det blir godt motatt er målet å komme med en ny episode annenhver uke eller minst en gang i måneden.

Følg reisemedtog.no på FACEBOOK eller: INSTAGRAMSISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

COVID-19

På grunn av korona-pandemien har UD sendt ut reiseråd der de anbefaler å ikke reise til enkelte land. Disse rådene forandrer seg raskt. I tillegg er det mange tog som ikke går.

TA TOGET I:

Om denne siden


Togpodden - Podcast


Veterantog i Norge