Kjør så mye tog du vil i høst med Go-Ahead

Annonse


Go-Ahead med ukeskort i Høstferien

- Skrevet 01.10.2021 av Kyrre Dahl

Go-Ahead lanserte i sommer Sørpasset, som ga deg muligheten til å kjøre så mye tog du ville på Sørlandet en hel uke. Nå gjentar de tilbudet i høstferien.


Nelaug stasjon - Foto: Kyrre Dahl

– Vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger på Sørpasset i sommer, og ble derfor inspirerte til å kjøre dette tilbudet også i høstferien. Sørpasset gir deg mulighet til å utforske små og store steder langs våre linjer – på en fleksibel måte. Norge er et fantastisk ferieland, og det er mange små og store skatter en kan oppleve året rundt, sier Tonje Løkaas Fossum, kommersiell leder for Go-Ahead Norge.

Sørpasset gir deg mulighet til å hoppe av og på Sørlandsbanen og Arendalsbanen i en hel uke. Billetten bestilles i Go-Aheads app, og den er et svært prisgunstig alternativ. En hel ukes høstferie på skinner koster faktisk rundt 1000-lappen. Passet er også perfekt for deg med barn. Kjøper du en voksenbillett kan du ta med deg et barn mellom 0-17 år på samme billett, helt kostnadsfritt.

– Vi i Go-Ahead har ambisjoner om å være mer enn en transportør. Vi vil være en del av den helhetlige reiseopplevelsen, og vi jobber hele tiden mot fremoverlente, nye løsninger. Sørpasset er en del av dette. Nå håper vi at folk vil ta høstferien med oss, og nyte vakre utsikter, deilig mat og avslappende omgivelser om bord, sier Tonje Løkaas Fossum.

LES MER OM SØRPASSET HER. Sørpasset koster 952 kroner. Et barn under 18 år gratis. Du må bestille seteplass på de avgangene du ønsker å reise med. Kampanjen varer til 31. august.

Kampanjen gjelder fra 1. til 17. oktober.

Kilde: Go-Ahead - LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: