SJ med vinterkampanje til 199 kr

Annonse


SJ med vinterkampanje til 199 kr

- Skrevet 17.01.2022 av Kyrre Dahl

SJ Nord ønsker flere togreisende i vintermånedene, og har kampanje på reiser i januar og februar til 199 kroner. Og, de mener at det er trygt å ta toget.


Raumabanen på vinterstid. Foto: Leif Johnny Olestad / SJ

Vinteren er en fin tid å reise med tog. – Nå oppfordrer vi nordmenn til å utforske Norge allerede denne vinteren, sier administrerende direktør i SJ Norge Rikke Lind.

Lind, som nylig tiltrådde som administrerende direktør i togselskapet, understreker at SJ Norge ikke hadde gjort et slikt grep hvis det ikke var trygt å reise. – Så lenge vi følger de retningslinjene som til enhver tid er satt av myndighetene skal de reisende vite at det er forsvarlig å reise både lengre og kortere togturer.

I togselskapets kampanje, som rulles ut denne uken, inviteres det til å reise på tur med familie eller venner, og til å legge arbeidsplassen andre steder enn hjemme. – Togene våre har godt med plass på vinterstid, og spesielt på de lengre strekningene. Prisen for reiser vil nå være helt nede i 199 kroner, sier Lind.

Hun forteller at hun som nyansatt leder blir inspirert av å kunne tilby bærekraftige reisealternativer. – Vi som jobber i SJ Norge synes selvfølgelig det er trist å ikke få gjort jobben vår på en ordentlig måte på grunn av pandemien, og dette vil bidra til at vi i litt større grad får utøvd det som er så viktig for oss.

Billetter kjøper du på sj.no eller SJ NORD appen innen 13.februar. Reiseperioden er 20. januar til 20. februar.

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: