Kampanje til 199 kroner hos Go-Ahead

Annonse


Kampanje til 199 kroner hos Go-Ahead

- Skrevet 09.02.2022 av Kyrre Dahl

Go-Ahead feirer gjenåpning av samfunnet med rabatt på tusenvis av billetter, på Sørtoget mellom Oslo, Kristiansand og Stavanger.


Foto: Go-Ahead

Go-Ahead, som drifter togene på Sørlandsbanen, Arendalsbanen og Jærbanen, har fått en del kritikk for sine relativt dyre lavprisbilletter. Nå er det imidlertid mulig å få Oslo - Stavanger til bare 199 kroner, i en vinterkampanje.

– Vi ser veldig frem til å ønske både tidligere og nye kunder tilbake på toget nå når samfunnet åpner igjen. For å feire har vi valgt å sette ned prisen på massevis av billetter, så det blir ekstra fristende å hoppe på toget og ta turen med oss, sier Tonje Løkaas, kommersiell sjef i Go-Ahead, i en pressemelding.

Kampanjen gjelder strekningen Oslo - Stavanger, også kalt Sørtoget. Billettene må kjøpes mellom 9. og 23. februar - og kan bestilles minimum 6 dager og maksimum 90 dager frem i tid. Siste reisedag for kampanjen er 24. mai. Billetten kan ikke avbestilles, endres eller refunderes. Det vil være perioder og dager der det er få tilgjengelige kampanjebilletter.

Gå til hjemmesiden: go-aheadnordic.no for å bestille billetter eller bruk appen.

Reisemedtog.no har testet og får opp en pris på 199,- til Stavanger allerede onsdag 16. februar, i vinterferien. Men, den prisen er bare tilgjengelig på avgangen 07.25 fra Oslo S, samt nattoget med avgang 22.25 (gjelder kun sitteplass)

Men, senere er det mulig å få billetter til 199,- på langt flere avganger. 9. mars kan du velge 09.25, 11.25, 13.25, 15.25 og 22.25: Alle tog har billetter til NOK 199,-. Pussig nok er 07.25 dyr denne dagen, men det kan være tilfeldig.

Fra Stavanger er det også mulig å få billetter til Oslo S fra 199,-. Allerede 16. februar kan du benytte både 16.47 og 22.35 fra Stavanger til Oslo S for den prisen. Det siste er et nattog og prisen gjelder kun sitteplass.

9. mars er det 199,- på alle avganger mellom Stavanger og Oslo S, med unntak av 05.52 som forøvrig er en avgang der deler av turen erstattes med buss på grunn av arbeider på linja.

Det er også mulig å få billetter til 199,- på strekningen Kristiansand - Oslo, men ikke på alle avganger på 9. mars. Den andre veien fra Oslo til Kristiansand er det morsomt nok 199,- på alle avganger.

All informasjon om billetter og billettprisen ble hentet inn 09.02.2022 kl 16.30. Vi kan ikke garantere at du får denne prisen, men det er gjort et åpent søk på hjemmesiden til Go-Ahead.

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Togpodden - Podcast


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: