SJ kutter priser og innfører billig tirsdag


SJ kutter priser og innfører billig dag

- Skrevet 31.03.2022 av Kyrre Dahl

SJ Nord viser til støtteordningen fra Staten når de lanserer billigere periodebilletter og en billig tirsdag på sine strekninger.


Rikke Lind Foto: SJ Nord

- Nå har SJ Norge en gledelig melding til alle reisende. Regjeringens beslutning om å forlenge den økonomiske støtten til togselskapene har gitt oss mulighet til å gi ekstra gode priser for reiser med våre tog. Det sier administrende direktør Rikke Lind i en pressemelding.

– Jeg vil takke samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) for at han foreslo å forlenge støtteordningen til togselskapene ut juni, sier administrerende direktør i SJ Norge, Rikke Lind.

– Vi kutter nå prisene på periodebillett med 20 % og innfører billig tirsdag fortsetter Lind, som håper dette gjør at flere velger å reise klimasmart med tog.

Rikke Lind forteller at SJ Norge nå skal gi både de som reiser kort og langt muligheten til å reise billigere. – Mange av våre reisende med periodebillett har fått en ny arbeidshverdag hvor hjemmekontor noen dager gjør at de reiser færre dager til kontoret.

For å møte denne nye arbeidshverdagen gir vi nå 20% rabatt på våre periodebilletter for de som reiser med Saltenpendelen mellom Rognan- Fauske – Bodø og med Trønderbanen utenfor sone A. Med dette håper vi å bidra til at flere reiser med tog og lar bilen stå de dagene de skal på kontoret, sier Rikke Lind.

– For de som skal reise litt lengre vil det hver tirsdag frem til 15. juni bli mulig å reise med SJ NORDs tog for 199,- for standard togbillett på sj.no. Tilbudet gjelder togstrekninger med plassreservasjon på Dovrebanen, Nordlandsbanen, Rørosbanen og Raumabanen, forteller Lind.

– I tillegg gir vi -20% på all mat og alkoholfri drikke i kaféen om bord i togene på Dovrebanen og Nordlandsbanen på tirsdager, så nå legger vi til rette for at tirsdager blir den nye store reisedagen for de som skal reise langt, avslutter Lind som ser frem til å ønskede reisende velkommen om bord!

Reisemedtog.no har gjort en rask undersøkelse og kan bekrefte at det er mulig å få billetter til 199 kroner på alle avganger mellom Oslo og Trondheim på tirsdag 26. april.

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM. Nyhetsfeeden finner du her: RSS

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: