Go-Ahead først ute med hvilestoler
Annonse

Go-Ahead først ute med hvilestoler

- Skrevet 25.04.2022 av Kyrre Dahl

Fra 16. mai kan kunder nyte reisen i ekstra behagelige seter om bord på Go-Aheads nattog, samt på enkelte dagtog. Det nye tilbudet har fått navnet Hvile.


Illustrasjonsfoto av Hvile-stolene. Foto: Norske tog

Hvile er Go-Aheads nye tilbud for de som ønsker å reise ekstra behagelig med toget. Hvile er en hvilestol som kan legges ned 45 grader ved hjelp av et kontrollpanel, og som minner litt om setene på business class på fly. En stol som innbyr til søvn på nattavgangene, eller rett og slett til en mer behagelig reise om bord på dagtogene, skriver Go-Ahead i en pressemelding.

De nye stolene er et resultat av Stortingets ekstraordinære bevilgning til Norske Tog i 2020. Målet var å bedre tilbudet til passasjerer på nattogene, der kapasiteten har vært liten.

– Med denne lanseringen blir toget et enda mer attraktivt, og miljøvennlig alternativ til både fly, bil og buss mellom Oslo, Kristiansand og Stavanger. Vi er veldig stolte over å nå kunne tilby dette, som vi vet at mange har ønsket seg, og da spesielt på nattoget. Det gjør det mulig å få en behagelig nattesøvn om bord i våre tog, uten å bestille en sovekupé. Og et perfekt tilbud om du vil sitte litt ekstra behagelig på toget på dagtid, sier Cathrine Elgin, administrerende direktør i Go-Ahead, entusiastisk.

Norske tog er også glade for det nye tilbudet som nå er i ferd med å rulles ut. – Vi gratulerer Go-Ahead med de nye setene og håper flere kunder nå vil velge en klimavennlig reise med nattog. De nye setene vil gi viktige erfaringer for nye fjerntog som kjøpes og fremtidens nattogtilbud, sier Øystein Risan, administrerende direktør i Norske tog.

Første avgang med Hvile-stoler blir 16. mai, men det er mulig å bestille billetter allerede nå i Go-Aheads salgskanaler. – Det er kun 30 stoler tilgjengelig i hvert av de to togene hvor de nye stolene blir installert, så jeg anbefaler kunder å være raskt ute med bestillingen om de vil ha Hvile. For disse setene tror vi det blir rift om, sier Elgin.

På disse avgangene vil det være mulig å kjøpe Hvile:

Oslo - Stavanger:

 • Mandag-lørdag: 09.25
 • Mandag-fredag og søndag: 22.25

  Stavanger - Oslo:

 • Mandag-fredag og søndag: 10.16
 • Mandag-fredag og søndag: 22.35

  Kristiansand - Oslo:

 • Mandag-fredag og søndag: 13.47

  Kristiansand - Stavanger:

 • Mandag-fredag og lørdag: 14.14

  Priser: 499,- til 1.559,- (avhengig av dager, tider og etterspørsel)

  LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM. Nyhetsfeeden finner du her: RSS

  Annonse


  SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

  Annonse


 • 

  TA TOGET I:

  Om denne siden


  Togpodden - Podcast


  Veterantog i Norge


  
  SØK PÅ REISEMEDTOG.NO: