Nytt nattog mellom Stockholm og Hamburg


Nytt nattog mellom Stockholm og Hamburg

- Skrevet 02.05.2022 av Kyrre Dahl

1. september er det premiere for den nye nattogforbindelsen mellom Stockholm og Hamburg i regi av SJ. Denne kan være nyttig også for norske reisende. Billettsalget er allerede i gang


Nattog. Foto: SJ Sverige

Avgangen blir kl. 17.34 fra Stockholm og vil stoppe på en rekke steder i Sør-Sverige før toget kjører via København og Odense og ender i Hamburg Altona kl. 06.30.

Den andre veien vil nattoget gå fra Hamburg Altona kl. 21.55 og ankommer Stockholm kl. 09.55. Tidene er valgt slik at det skal være mulig å komme seg til og fra en rekke destinasjoner i sentral-Europa på dagen.

– -Det är glädjande att kunna erbjuda svenskarna en regelbunden tågförbindelse ner till Europa. Vi märker redan nu att efterfrågan är stor och vi har höga förväntningar på nattåget till Hamburg, sier Mats Almgren, direktör kommersiell trafik på SJ.

Ett togsett kommer til å bestå av 2 klasse sitteplass, 2 klasse liggevogn for 4-6 personer, 2 klasse sovevogn for 1-2 personer og 1 klasse sovevogn for 1-3 personer.

Prisene er dynamiske og vil gå opp og ned med etterspørselen, men de billigste billettene selges for 300 Svenske kroner. Billettene er allerede i salg på SJ.SE

Dette blir også en ny reisemulighet for norske reisende, da man kan reise på dagen fra Oslo via Gøteborg og gå ombord i nattoget i Malmø kl. 23.33. Den andre veien ankommer toget Malmø allerede kl. 04.12. Da er det kanskje bedre å gå av i Alvesta kl 05.58 og ta tog til Gøteborg derfra.

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM. Nyhetsfeeden finner du her: RSS

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: