Halv pris på Interrail-billetter


Halv pris på Interrail-billetter

- Skrevet 06.05.2022 av Kyrre Dahl

Om du vil reise på Interrail i sommer, bør du skaffe deg billetter nå. I helgen er det 50 prosent på et utvalg Global Pass.


Illustrasjon. Foto: Foto: Eurail B.V.

Med et Global Pass kan du reise ubegrenset med tog i en, to eller tre måneder i nesten hele Europa. Du kan også ta med inntil to barn på den samme billetten. Det kommer fram i en pressemelding fra Entur.

 – Så vidt jeg kjenner til har det aldri vært så godt tilbud på Interrail-billetter før. Å reise med tog gjennom land og byer gir en helt annen opplevelse enn å reise med fly. Dette er en kjempesjanse til å se store deler av Europa på en fin og miljøvennlig måte til en rimeligere pris enn hva det ellers koster, sier Christel Borge, administrerende direktør i Entur.

Kampanjen har sammenheng med at Interrail har eksistert i 50 år i år.

– Også håper vi med dette tilbudet å få folk til å reise med tog i Europa igjen, etter to år med pandemi og reiserestriksjoner. Som medeier i Eurail ønsker vi å spre gleden ved å reise kollektivt og bærekraftig. Og på interrail vil du lære om europeisk kultur, få minner for livet, og oppleve hvor fint det er å reise med tog, legger Borge til.

Muligheten til å kjøpe Interrail-billetter til halv pris varer frem til og med tirsdag 10. mai. Billettene kan kjøpes på Interrail.eu, europarundt.no eller fra Enturs kundesenter og betjente stasjoner.

Det er noen betingelser og begrensninger:

 • 50% avslag på Global Pass 1, 2 eller 3 måneder for Ungdom, Voksen og Senior
 • Aldersgrense på barn som kan være med på billetten: f.o.m. 4 år – t.o.m. 11 år, barn under 4 år trenger ikke egen billett
 • Ingen retur på billetter kjøpt på tilbud, heller ikke mot legeerklæring
 • Billetter kan kjøpes for reise opp til 11 måneder frem i tid.

  Vil du bestille? Prøv denne lenken: INTERRAIL.EU Ekstern lenke ( MRK: Lenken er sjekket av flere )

  LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM. Nyhetsfeeden finner du her: RSS

  Annonse


  SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

  Annonse


 • 

  TA TOGET I:

  Om denne siden


  Anbefalte togturer


  Veterantog i Norge


  
  SØK PÅ REISEMEDTOG.NO: