Go-Ahead relanserer Sørpasset
Annonse

Go-Ahead relanserer Sørpasset

- Skrevet 08.06.2022 av Kyrre Dahl

I fjor sommer kunne togpassasjerer hoppe av og på så mye de ville langs Sørlandsbanen og Arendalsbanen i 7 dager med Go-Aheads Sørpasset. I år blir det igjen mulig å ta en fleksibel sommerferie på skinner, og nytt av året er at billetten nå varer i hele 10 dager!


Nelaug stasjon. Foto: Kyrre Dahl

– Vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger på Sørpasset i fjor sommer, og ser frem til å kunne tilby dette til våre kunder også i år. Mange har fått smaken på Norgesferie, og Sørpasset gir deg mulighet til å utforske små og store steder langs våre linjer – på en svært fleksibel måte, sier Cathrine Elgin, administrerende direktør i Go-Ahead Norge, i en pressemelding.

Sørpasset gir deg mulighet til å hoppe av og på Sørlandsbanen og Arendalsbanen så mye du vil i 10 dager. Billetten bestilles via Go-Aheads app og nettside, og den er et svært prisgunstig alternativ. 10 dager på skinner koster faktisk bare fra 1200 kroner. Passet er også perfekt for deg med barn. Kjøper du en voksenbillett kan du ta med deg et barn mellom 0-17 år på samme billett.

Lurer du på hva du kan oppleve langs linja, er mulighetene mange – og det finnes noe for enhver smak. Lengter du etter storbyferie? Hva med en tur til Oslo eller Stavanger for å oppleve god mat, urbane impulser og kultur? Eller en tur til Kristiansand og Dyreparken om du har barn? Du finner også fantastiske naturopplevelser langs linja, enten du liker fjell eller hav, eller begge deler.

– Å ta toget er en svært behagelig og bærekraftig måte å oppleve landet på. Vi i Go-Ahead ønsker også å være mer enn bare en transportør og alltid møte kundenes behov og ønsker etter hvert som de endrer seg. Vi jobber hele tiden mot fremoverlente, nye løsninger og Sørpasset er en del av dette. Nå ser vi frem til å ønske reiseglade og eventyrlystne passasjerer velkommen om bord gjennom sommeren, sier Elgin.

Sørpasset kan kjøpes gjennom hele sommeren og benyttes til og med 31. august. Første mulige reisedag er 15. juni.

Mer informasjon finner du på: Go-Aheads hjemmesider Ekstern lenke

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM. Nyhetsfeeden finner du her: RSS

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: