Streik lammer togtrafikken i to timer


Streik lammer togtrafikken i to timer

- Skrevet 10.06.2022 av Kyrre Dahl

Tirsdag 14. juni blir det full stans i togtrafikken på Østlandet på grunn av streik vedtatt av Fagforeningene Norsk Lokomotivmannsforbund og Norsk Jernbaneforbund.


Foto: Vy

Førstkommende tirsdag blir det fullt kaos for deg som ønsker å ta toget. I to timer kommer alle tog til å stå stille på grunn av politisk markering fra to fagforeninger.

Norsk Lokomotivmannsforbund og Norsk Jernbaneforbund er misfornøyd med at regjeringen fortsetter å splitte opp persontrafikken på Østlandet og lammer derfor togtrafikken.

Alle togene på Østlandet står stille fra kl. 11:00 til kl. 13:00. Dette gjelder togene til Flytoget, Go-Ahead, Vy tog (inkludert Bergensbanen og Gjøvikbanen) og SJ NORD.

Tog underveis vil stoppe på nærmeste stasjonen innen kl. 11:00 og stå stille frem til streiken er over kl. 13:00, ifølge en pressemelding fra Vy.

- Som følge av streiken blir det dessverre forsinkelser og innstilte avganger også i en periode etter at streiken er avsluttet. Vi gjør vårt beste for å få alle tog tilbake i vanlig trafikk så fort som mulig, skriver Vy

Som passasjer kan du risikere å måtte vente i to timer på en stasjon in the middle of nowhere og det gis ingen erstatning siden dette er en varslet streik.

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM. Nyhetsfeeden finner du her: RSS

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: