SJ lanserer nye hvilestoler


SJ lanserer nye hvilestoler

- Skrevet 23.06.2022 av Kyrre Dahl

SJ Nord lanserer Premium Pluss med nye behagelige hvilestoler mellom Oslo og Trondheim, med mer inkludert.


Hvilestol - Foto: SJ Nord

Fra 30. juni 2022 kan du reise med Premium Pluss, både fra Trondheim og Oslo, på Dovrebanen. Premium Pluss kan bestilles på utvalgte dagtog og på nattogene, skriver SJ Nord i en melding til sine SJ Prio-medlemmer.

Prisen på det nye tilbudet er fra 499,- der et måltid og drikke, servert ved setet, er inkludert i prisen, samt et teppe på nattoget. Det er mulighet for å reservere singlesete i Premium Pluss.

På de nye hvilestolene kan seteryggen legges tilbake 45 grader og det er motorisert justering av rygg og fothviler. Det er eget dimbart leselys med "svanehals» for individuell justering og bord som foldes ut fra armlene

Servering ved setet består av wrap, eple, juice og nytraktet kaffe eller te med en sjokoladebit til, samt kaldt vann i flaske. Premium Pluss vil bli tilgjengelig på Nordlandsbanen i løpet av høsten 2022.

Premium Pluss er foreløpig tilgjengelig på avganger fra Oslo kl. 14:02 og kl.22:50. Fra Trondheim kl. 10:18 søndag-fredag, kl. 08:19 lørdag og nattogene kl. 23.17

- De nye hvilestolene er et godt alternativ til sovekupé for deg som trenger litt mer komfort for å slappe skikkelig av, skriver SJ Nord i en pressemelding.

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM. Nyhetsfeeden finner du her: RSS

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: