SJ Nord slutter med eget billettsalg


SJ Nord slutter med eget billettsalg

- Skrevet 24.11.2022 av Kyrre Dahl

Fra 1. mars 2023 vil SJ Nord ikke lenger ha sin egen salgskanal. Billetter kan du kjøpe på Entur og andre kanaler, men det går hardt utover kundeprogrammet SJ Prio.


Foto: SJ NORD

– Fra og med 1. mars 2023 slutter vi å selge billetter via egen hjemmeside og SJ NORD-app. Etter denne datoen, kjøper du dine togbilletter i den nasjonale reiseplanleggeren til Entur. Det skriver SJ Nord på sine hjemmesider.

Entur eies av Samferdselsdepartementet og har som mål å samle hele landets kollektivtilbud i én nasjonal reiseplanlegger. For å gjøre det enklere for kunden å velge kollektivt, kjøpe gjennomgående reiser som inneholder flere selskap og transportører, og å reise sømløst på tvers av de ulike aktørene i kollektivtrafikken.

Dette vil få dramatiske konsekvenser for fordelsprogrammet SJ Prio i Norge. SJ Prio-medlemmer vil ikke kunne bruke eller tjene opp nye SJ Prio-poeng for reiser i Norge etter 1. mars 2023. Frem til denne datoen kan du betale nye reiser med dine oppsparte poeng som normalt. Siste mulighet for å reise med en billett som er betalt med SJ Prio-poeng vil være 90 dager fra kjøpsdato. Du kan fortsatt bruke SJ Prio-poengene på togreiser i Sverige.

Dette vil ikke påvirke 7-dagers, eller 30-dagers billetter, de vil fortsatt kunne fremvises frem til de utløper. Har du en 365-dagers billett som er gyldig etter 28. mai (90dager etter 28.februar) må du kontakte kundeservice og få refundert de dagene som er igjen på billetten, og deretter kjøpe ny billett hos Entur eller Vy. For å unngå prisøkning kan det lønne seg å foreta refusjonen senest 31. januar.

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM. Nyhetsfeeden finner du her: RSS

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: