Go-Ahead dropper Komfort og satser på Ekstra


Go-Ahead dropper Komfort og satser på Ekstra

- Skrevet 17.01.2023 av Kyrre Dahl

Go-Ahead gjør noen forandringer på sine klasse på Sørtoget. De dropper navnet Komfort som blir omdøpt til Ekstra der man får litt ekstra.


Foto: Go-Ahead

Ekstra er en klasse for deg som ønsker det lille ekstra på din togreise, skriver Go-Ahead på sine hjemmesider.

Booker du en billett i Ekstra får du tilgang til gratis kaffe og te, snackbar og pledd. Ekstra er lokalisert enten helt fremst eller bakerst i toget, og har en rolig atmosfære med lite gjennomgang fra øvrige reisende, opplyser togselskapet.

Go-Ahead Nordic er operatør for det man gjerne kaller Sørlandsbanen fra 15. desember 2019. Togene mellom Oslo, Kristiansand og Stavanger har fått merkevaren Sørtoget. Det er avganger i begge retninger sånn cirka annenhver time, i tillegg til nattog seks netter i uka. Go-Ahead har også ansvaret for Jærbanen og Arendalsbanen.

Dersom man prøver å bestille billetter nå står det fortsatt Komfort som billettklasse på Sørtoget. Dette skal skiftes ut i løpet av kort tid. Klassen Ekstra ble lansert i går, mandag, opplyser Go-Ahead

De andre klassene er kjent fra før: - Standard er vår enkleste reiseklasse. Du får selvfølgelig velge sete helt kostnadsfritt ved bestilling, og har tilgang til wifi og strømuttak. Du kan handle mat, snacks og drikke i kaféen, opplyser Go-Ahead.

Hvile er Go-Aheads tilbud for deg som ønsker å reise ekstra behagelig på toget. Her får du mulighet til å bestille en hvilestol som kan legges ned 45 grader og er svært behagelig. Det er også installert leselys som kan justeres, samt bord og stikkontakt under setet. I tillegg får du inkludert alt som du får på Ekstra.

Reiser du med barn kan du bestille plass i Sørtogets familievogn. Her er det god plass til barnevogn, samt et toalett med stellebord enkelt tilgjengelig. Det er også et eget rom med tv og spill fremst i vogna.

På natta kan også bestille Sove, der du får tilgang til en sovekupé med to senger. Du kan selv bestemme om du ønsker å sove alene i kupeen eller om du ønsker å dele med en annen person i reisefølget ditt. Barn under 6 år reiser gratis, og kan dele sengeplass med en voksen. Men Go-Ahead anbefaler at barn over 4 år har egen seng. Maksimalt antall i kupeen er 2 voksne og 2 barn. Det vil ligge en kartong med vann i sovekupeen.

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM. Nyhetsfeeden finner du her: RSS

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: