Halv pris på Interrail fenger mange
Annonse

Halv pris på Interrail fenger mange

- Skrevet 09.05.2022 av Kyrre Dahl

Det er fortsatt mulig å kjøpe Interrail-billetter til halv pris. Det unike tilbudet har fenget mange, skal man tro Facebook-gruppa Togferie.


ICE-tog i Tyskland. Foto: Foto: Kyrre Dahl

Akkurat nå er det kjempetilbud på Interrail. En, to og tremåneders billetter, såkalt Global Pass, selges med 50 % rabatt t.o.m i morgen, 10.05. Med et Global Pass kan du reise ubegrenset med tog i en, to eller tre måneder i nesten hele Europa. Du kan også ta med inntil to barn på den samme billetten.

LES MER OM DETTE PÅ: Halv pris på Interrail-billetter

Kampanjen har sammenheng med at Interrail har eksistert i 50 år i år. Det er trolig det beste tilbudet på Interrail noen gang og det har de siste dagene vært en blanding av 17. mai og Julaften på Facebook-gruppa Togferie, som har samlet 40 000 toginteresserte. Vi har snakket med noen av de som har kjøpt billetter til halv pris.

– Helt supert med tilbudet om halv pris, uten det hadde det nok blitt 2. klasse og færre reisedager. Det forteller Tone som er en del av en familie med to voksne og en datter: - Vi har kjøpt 1. mnd-pass på 1. klasse. Turen skulle egentlig foregå sommeren 2020, men ble utsatt pga pandemien. Men nå endelig!

- Interrail er et strålende tilbud, selv om det burde være enda bedre samarbeid mellom de ulike landene og enklere regler for plassbestilling mm. Det kommer nok! Vi har ikke reiserute klar, men har lyst til å dra til Nord-Spania blant annet, forteller Tone til reisemedtog.no

Tor Jarle slo til og kjøpte en tremåneders billett på halv pris: - Veldig bra, er hans første kommentar til reisemedtog.no: - Jeg er pensjonist, så - når en er over 60, så får en jo seniorpris, som er litt rimeligere enn voksenprisen, forteller han.

- Jeg har "pensjonistbolig" i Spania, ved Alicante. Så nå bruker jeg "bare" tog. I fjor høst et 15 dagers fleksipass og i februar en 5 dagers billett, forteller Tor Jarle, som nevner Øst-Europa som en av hans favoritter. Han regner med at det nå blir litt ekstra togturer med en tremåneders billett han planlegger å bruke i høst.

Billetter til halv pris får du nå på interrail.eu, europarundt.no og via Entur på telefon og betjente stasjoner. Vi har vært i kontakt med Entur som ikke hadde noe konkrete tall om hvor mange slike billetter som er solgt til nå, men adm. dir Christel Borge sier i en pressemelding: Dette er en kjempesjanse til å se store deler av Europa på en fin og miljøvennlig måte til en rimeligere pris enn hva det ellers koster

Vil du bestille? Prøv denne lenken: INTERRAIL.EU Ekstern lenke ( MRK: Lenken er sjekket av flere )

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM. Nyhetsfeeden finner du her: RSS

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Togpodden - Podcast


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: