I dag gjenåpnes Ranheim stasjonI dag gjenåpnes Ranheim stasjon

- Skrevet 06.04.2021 av Kyrre Dahl

Fra og med 6. april vil alle Trønderbanens tog stoppe for av- og påstigning på Ranheim stasjon.


Foto: SJ Norge

Etter 48 år vil det endelig bli mulig å reise til og fra Ranheim stasjon med tog. Bane NOR er ferdig med arbeidene og nå er det klart for av -og påstigning på alle Trønderbanens tog.

– Det er en sann glede for oss i SJ Norge at det nå igjen blir mulig å reise til og fra Ranheim stasjon med Trønderbanens tog. Dette vet vi har vært et stort ønske og behov helt siden persontrafikken ble nedlagt på Ranheim stasjon i 1973, sier kommersiell direktør Lena Angela Nesteby.

Første tog som stoppet på Ranheim stasjon var Trønderbanens tog fra Trondheim S til Stjørdal som var på Ranheim stasjon kl. 05.14, og dermed har Ranheim endelig et effektivt og etterlengtet togtilbud fra Steinkjer i nord til Melhus og Ler i sør.

Prosjektleder i Bane NOR, Kristin Skei, oppfordrer de reisende til å beregne noe ekstra tid til å gjøre seg kjent med reisemønsteret på stasjonen. – Vi vil skilte godt på stasjonen, og de første dagene vil vi også ha mannskaper på stasjonen ved de mest trafikkerte avgangene. Sikkerheten er alltid viktig for oss, sier Skei.

Kilde: SJ Norge - LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAMSISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

COVID-19

På grunn av korona-pandemien har UD sendt ut reiseråd der de anbefaler å ikke reise til enkelte land. Disse rådene forandrer seg raskt. I tillegg er det mange tog som ikke går.

TA TOGET I:

Om denne siden


Info: Veterantog i Norge - 2020