SJ med nytt tilbud for turister i SverigeNytt tilbud for turister i Sverige

- Skrevet 10.05.2021 av Kyrre Dahl

SJ lanserer et nytt tilbud der du kan kjøre så mye tog du vil i Sverige i sommer. Om det blir mulig for nordmenn å dra til Sverige denne sommeren er en helt annen sak.


SJ-tog i Sverige - Foto: SJ

SJ vil gjøre det enklere å reise miljøvennlig i Sverige. Derfor lanserer de et nytt tågluffarkort som du kan benytte fra Malmø i sør til Umeå i nord. Om det blir mulig for oss nordmenn å togloffe i Sverige i sommer kommer helt an på korona-situasjonen, foreløpig ser det mørkt ut, men vi kan jo håpe at tilbudet kommer tilbake neste år.

Tågluffarkortet kan kjøpes for 7, 15 eller 30 dager og gir deg anledning til å reise så mye du vil innenfor den valgte perioden på alle tog tilhørende SJ Sverige og Tåg i Bergslagen. Dette gjelder i perioden 14. juni til 15. august. Tågluffarkortet kan kjøpes fra 31. mai.

- Det här kortet har varit efterfrågat hos många resenärer och vi tror att intresset för att tågluffa kommer vara stort under många år framöver. Vi lanserar nu tre prisvärda kort för alla som är sugna på att få sig en rejäl dos av Sverige i sommar, sier Lava Mahmod, som er prosjektleder for SJ.

Det man skal være klar over er at det er mange forskjellige selskap som kjører tog i Sverige og du må derfor passe på at du tar de rette togene, men SJ er desidert størst på langdistanse og kjører også en god del regiontog og lokaltog, så de fleste interessante byene i Sverige kan nåes med dette tilbudet.

Priseksempler: Det starter på 1145 kroner for 7-dagers kortet for ungdom, voksne må betale 1895 kroner for 7 dager, pensjonister 1.495. 30 dagers kortet koster 2795 for ungdom, 4695 kroner for voksne. Du får også andre rabatter, som 20 % i togbistroen og opp mot 20 % rabatt på hotellpriser på Scandic Hotels for de som også er medlem av SJ Prio. Alt i svenske kroner.

Les mer om dette på: sj.se/tagluff Kortet gjelder kun i 2. klasse men plassbestilling er med der det er mulig.

Kilde: Sj.se - LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAMSISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

COVID-19

På grunn av korona-pandemien har UD sendt ut reiseråd der de anbefaler å ikke reise til enkelte land. Disse rådene forandrer seg raskt. I tillegg er det mange tog som ikke går.

TA TOGET I:

Om denne siden


Info: Veterantog i Norge - 2021