Ny episode av TogpoddenNy episode av Togpodden, podkast om tog

- Skrevet 23.05.2021 av Kyrre Dahl

Her er episode 2 av Togpodden, en podkast om tog. Denne gangen om veterantog, jernbaneferje, dressiner og fremtiden for en bane som kan bli revet opp.


Foto: Kyrre Dahl

Programledere for Togpodden er redaktør for reisemedtog.no, Kyrre Dahl og moderator for Facebook-gruppen Togferie, Kristian Skjellum Aas. Klikk i boksen nedenfor for å høre.

I denne episoden av Togpodden setter vi fokus på hvilke togopplevelser som er aktuelle sommeren 2021. Norgesferie er mest aktuellt og her får du tips om hva du kan oppleve utenom det vanlige.

Hva med en tur med Norges eneste jernbaneferje? Vi snakker med Einar Gabrielsen fra Rjukanbanen. Togguru Kristian Skjellum-Aas deler sine anbefalinger for de historisk interesserte og vi skal snakke om dressinkjøring på Valdresbanen, der skinnegangen står i fare for å bli revet opp. Dette kommer Bjørn Karsrud i Nye Valdresbanen til å kjempe mot.

Fikk du ikke med deg episode 1, kan du høre den nedenfor:

I den aller første episoden av Togpodden får du høre Linda Kragseth fra Vy fortelle om nattog og planene fremover for Bergensbanen. Togblogger Sigrid Elsrud gir deg mange gode grunner til å reise med Bergensbanen. Vi setter også fokus på de mange gode nyhetene om nattog i Europa og du får vite hvorfor vi har satt i gang denne podkasten

Dette er foreløpig et forsøksprosjekt, men dersom det blir godt motatt er målet å komme med en ny episode annenhver uke eller minst en gang i måneden.

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAMSISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

COVID-19

På grunn av korona-pandemien har UD sendt ut reiseråd der de anbefaler å ikke reise til enkelte land. Disse rådene forandrer seg raskt. I tillegg er det mange tog som ikke går.

TA TOGET I:

Om denne siden


Info: Veterantog i Norge - 2021