Sverre Høven slutter som SJ-sjef i NorgeSverre Høven slutter som SJ-sjef i Norge

- Skrevet 01.06.2021 av Kyrre Dahl

Administrerende direktør i SJ Norge AS, Sverre Høven, fratrer sin stilling i selskapet.


Tog med SJ Nord - Foto: SJ Nord

– I lys av at selskapet nå etter en vellykket etablering og oppstart går over i en ny fase har jeg i samråd med styreleder valgt å fratre min stilling, sier Sverre Høven.

– For ett år siden startet vi driften av trafikk på Trafikkpakke 2 Nord. Vårt mål var mer og flere fornøyde kunder. Slik har det dessverre ikke blitt. Dette har vært et år sterkt preget av korona og reiserestriksjoner som har ført til at vi nå er i en helt annen situasjon enn forventet. Selskapet har nå behov for en annen type kompetanse og jeg velger derfor å fratre, sier Høven

– Sverre har vært en sentral del av SJ Norge i dette første året vi har vært i drift. Han har ledet selskapet gjennom en krevende periode og jeg takker ham for den gode innsatsen han har gjort, sier styreleder i SJ Norge, Berit Kjøll. Sverre har rekruttert og bygget et sterkt lederteam og jeg er sikker på at alle vil gjøre en solid jobb og god innsats videre, sier Kjøll.

Kommersiell direktør Lena A. Nesteby, vil fungere som adm.direktør for SJ Norge inntil en ny permanent ordning er på plass.

Kilde: Vy - LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAMSISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

COVID-19

På grunn av korona-pandemien har UD sendt ut reiseråd der de anbefaler å ikke reise til enkelte land. Disse rådene forandrer seg raskt. I tillegg er det mange tog som ikke går.

TA TOGET I:

Om denne siden


Info: Veterantog i Norge - 2021