Full rulle med SJ Nord fra 17. juni

Annonse


Full rulle med SJ Nord fra 17. juni

- Skrevet 04.06.2021 av Kyrre Dahl

SJ Norge kjører for fullt med kun noen få unntak fra 17. juni. Fungerende administrerende direktør i SJ Norge, Lena Angela Nesteby, er strålende fornøyd med å kunne tilby normal togdrift etter nærmere ett år med innstillinger.


SJ Nord tog 2021 - Foto: SJ Nord

– Det er en sann glede for oss i SJ Norge at det igjen blir flere muligheter til å reise langs våre strekninger. Dette vil ha en stor betydning for reiseglade nordmenn nå som sommeren og ferien står for døren. Helt siden oppstarten 8. juni i 2020 har det vært endringer i trafikken grunnet pandemien og lav etterspørsel.

– Fra midten av juni vil det også bli kjørt flere doble togsett. På Dovrebanen vil morgentoget fra Oslo gå med to togsett, og også med ettermiddagstoget fra Trondheim til Oslo, informerer Nesteby. Hun ser spesielt frem til å se hvordan kundeprogrammet vil bli benyttet av de reisende når samfunnet igjen er på skinner.

– Med fordelsprogrammet SJ Prio kan de reisende tjene poeng på alle sine reiser med SJ NORD, og bruke poengene til å kjøpe nye reiser. Som medlemmer får de også tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og nyheter. Vi er spente på hvordan kundene vil benytte fordelene de opparbeider, og ikke minst ser vi frem til at de reisende etablerer rutiner med å bruke våre digitale verktøy. Eksempelvis er det på SJ Nord-appen man finner de billigste billettene.

– SJ Norges hovedmål er å forenkle og forbedre hele togreisen for de reisende. Å få til dette er helt avgjørende for at folk velger tog fremfor mindre bærekraftige alternativer. På et SJ NORD-tog skal du få god kundeservice og en behagelig reiseopplevelse. Derfor er det en stor glede å meddele at vi går for full rulle igjen fra 17.juni, sier Nesteby.

Men selv om togene igjen går som normalt, vil det fremdeles være smittevern i tråd med myndighetenes anbefalinger om bord i togene. Annethvert sete vil fremdeles være tomt så sant man ikke tilhører samme kohort.

– Mine kollegaer som jobber om bord i togene gjør alle sitt ytterste for at de reisende skal føle seg trygge og ivaretatt. Vi oppfordrer alle til å ta vare på seg selv og vise hensyn, sier hun og avslutter: – Velkommen om bord til SJ NORD!

Fra midten av juni vil kun følgende tog være innstilt: Meråkerbanen, Kveldsavgangen Bodø-Rognan (alle dager), De siste avgangene mellom Bodø-Rognan (natt til lørdag/søndag), Enkelttog/Delinnstillinger på Trønderbanen

Kilde: SJ Nord - LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: