Togpodden S1E3: Togferie til og i Finland

Annonse


Ny episode av Togpodden, podkast om tog

- Skrevet 16.06.2021 av Kyrre Dahl

Her er episode 3 av Togpodden, en podkast om tog. Denne gangen med fokus på hvor og hvordan vi kanskje kan reise på togferie i utlandet i sommer, med spesiellt fokus på Finland.


Foto: Kyrre Dahl

Programledere for Togpodden er redaktør for reisemedtog.no, Kyrre Dahl og moderator for Facebook-gruppen Togferie, Kristian Skjellum Aas. Klikk i boksen nedenfor for å høre.

S103: Blir det i hele tatt mulig å reise på togferie i utlandet i sommer? Det prøver vi å svare på i denne episoden av Togpodden. Kanskje er Finland det mest attraktive landet, med lite smitte og gode tog. Vi møter Lars Rekaa som deler sine erfaringer fra togferie gjennom Finland. Dette bringer oss også inn på tog til Russland og mye mer.

Tidligere episoder av Togpodden:

I S1E2 av Togpodden setter vi fokus på togopplevelser som er aktuelle sommeren 2021. Hva med en tur med Norges eneste jernbaneferje? Vi snakker med Einar Gabrielsen fra Rjukanbanen. Togguru Kristian Skjellum-Aas deler sine anbefalinger for de historisk interesserte og vi skal snakke med Bjørn Karsrud i Nye Valdresbanen om dressinkjøring og fremtiden for Valdresbanen.

I den aller første episoden av Togpodden fikk du høre Linda Kragseth fra Vy fortelle om nattog og planene fremover for Bergensbanen. Togblogger Sigrid Elsrud gir deg mange gode grunner til å reise med Bergensbanen. Vi setter også fokus på de mange gode nyhetene om nattog i Europa og du får vite hvorfor vi har satt i gang denne podkasten

Dette er foreløpig et forsøksprosjekt, men dersom det blir godt motatt er målet å komme med en ny episode annenhver uke eller minst en gang i måneden.

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: