Kjør så mye tog du vil i sommer med Go-Ahead

Annonse


Kjør så mye tog du vil i sommer med Go-Ahead

- Skrevet 18.06.2021 av Kyrre Dahl

Go-Ahead lanserer Sørpasset, som gir deg muligheten til å kjøre så mye tog du vil på Sørlandet en hel uke i sommer. Tilbudet er enda bedre for barnefamilier.


Nelaug stasjon - Foto: Kyrre Dahl

– Vi er kjempeglade for å kunne lansere denne nye billetten, som gir deg mulighet til å utforske små og store steder langs våre linjer – på en fleksibel måte. Norge er et fantastisk ferieland, og vi ser at mange drømmer om Sørlandet når de nå planlegger årets ferie, sier Tonje Løkaas Fossum, kommersiell leder for Go-Ahead Norge.

Sørpasset gir deg mulighet til å hoppe av og på Sørlandsbanen og Arendalsbanen i en hel uke. Billetten bestilles i Go-Aheads app, og den er et svært prisgunstig alternativ. En hel ukes sommerferie på skinner koster faktisk rundt 1000-lappen. Passet er også perfekt for deg med barn. Kjøper du en voksenbillett kan du ta med deg et barn mellom 0-17 år på samme billett, helt kostnadsfritt.

– Vi i Go-Ahead har ambisjoner om å være mer enn en transportør. Vi vil være en del av den helhetlige reiseopplevelsen, og vi jobber hele tiden mot fremoverlente, nye løsninger. Vi er kjempestolte over å lansere Sørpasset som en del av dette arbeidet. Nå håper vi at folk vil ta ferien med oss, og nyte vakre utsikter, deilig mat og avslappende omgivelser om bord. Og siden du må plassreservere sete, kan du være sikker på at du får en smittevernvennlig reise, sier Tonje Løkaas Fossum.

LES MER OM SØRPASSET HER. Sørpasset koster 952 kroner. Et barn under 18 år gratis. Du må bestille seteplass på de avgangene du ønsker å reise med. Kampanjen varer til 31. august.

Lurer du på hva du kan oppleve denne uken, er mulighetene mange – og det finnes noe for enhver smak, ifølge Go-Ahead. Alt fra cidersmaking i Telemark til langstrakte strender på Jæren til kjente attraksjoner som Dyreparken og Sommarland i Bø. Og passet passer like godt for deg som vil ha en urban ferie i Stavanger og Kristiansand, som deg som bare vil bruke uken i naturskjønne omgivelser.

Kilde: Go-Ahead - LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: