Kutoppen-toget på Sørlandsbanen

Annonse


Kutoppen-toget på Sørlandsbanen

- Skrevet 09.07.2021 av Kyrre Dahl

Med et dekorert tog i KuToppen-stil, håper Go-Ahead flere barnefamilier vil vurdere Sørtoget som en miljøvennlig reisemåte fremover.


Kutoppen-toget - Foto: Go-Ahead

Dyreparken i Kristiansand har en million besøkende hvert år, der de fleste er barnefamilier. Men det er en liten andel av disse som tar toget for å komme seg dit. Med det splitter nye KuToppen-toget, håper Go-Ahead å se flere barnefamilier om bord.

Sammen med KuToppens egne karakterer, ønsket Go-Ahead velkommen til det splitter nye KuToppen-toget på Kristiansand stasjon i forrige uke. – Barnefamiliene betyr mye for oss i Go-Ahead, og det er så fint å se reaksjonene til både små og store når de ser det fine KuToppen-toget vårt, sier Tonje Løkaas Fossum, kommersiell leder i Go-Ahead Norge.

– Vi i Go-Ahead har ambisjoner om å være mer enn en transportør. Vi vil være en del av den helhetlige reiseopplevelsen. Derfor er vi veldig stolte av KuToppen-toget vårt, som er en del av dette arbeidet, og vi gleder oss over at mange barnefamilier kan ta miljøvennlige, morsomme alternativ, når de skal oppleve Sørlandet i sommer. – I og med at du må reservere sete og det er begrenset hvor mange som kan være om bord, kan du være sikker på at du får en smittevernvennlig reise med oss, sier Fossum.

Det er Qvisten Animation som står bak KuToppen-filmene, og nå designet til KuToppen-toget. Det hele startet med at de lette etter en kommersiell partner til KuToppen som ønsket å nå ut til barnefamilier med et univers de kjente til fra før av.

– Jeg har jobbet med å foliere tog i mer enn 20 år, men det er første gang jeg har vært med på å fortelle en historie i form av å foliere fortellingen på et togsett, sier Vidar Larsen i Signex AS.

Kilde: Go-Ahead - LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: