Togpodden S1E4: Om boka Togferie og manglende tog til utlandet

Annonse


Ny episode av Togpodden, podkast om tog

- Skrevet 01.09.2021 av Kyrre Dahl

Her er episode 4 av Togpodden, en podkast om tog. Denne gangen med fokus på det faktum at det ikke går et eneste tog til utlandet, vi snakker med forfatteren av boka Togferie og vi har en god nyhet til alle som vil på togferie i utlandet i fremtiden.


Foto: Kyrre Dahl

Programledere for Togpodden er redaktør for reisemedtog.no, Kyrre Dahl og moderator for Facebook-gruppen Togferie, Kristian Skjellum Aas. Klikk i boksen nedenfor for å høre den siste episoden. Scroll nedover for tidligere episoder.

Episode 4 av Togpodden:

S104: Nå kommer det snart nattog fra Sverige til kontinentet, men blir Norge koblet på? Det er et at temaene i denne utgaven. Vi gir deg også forklaringen på hvorfor det i dag er helt umulig å finne et eneste persontog som går over grensen. Og hovedgjest er Erik Sveberg Dietrichs som nylig har gitt ut boka Togferie - På skinner gjennom Europa. Han forteller om sin lidenskap for togreiser og hvordan boka ble til.

Tidligere episoder av Togpodden:

S103: Blir det i hele tatt mulig å reise på togferie i utlandet i sommer? Det prøver vi å svare på i denne episoden av Togpodden. Kanskje er Finland det mest attraktive landet, med lite smitte og gode tog. Vi møter Lars Rekaa som deler sine erfaringer fra togferie gjennom Finland. Dette bringer oss også inn på tog til Russland og mye mer.


I S1E2 av Togpodden setter vi fokus på togopplevelser som er aktuelle sommeren 2021. Hva med en tur med Norges eneste jernbaneferje? Vi snakker med Einar Gabrielsen fra Rjukanbanen. Togguru Kristian Skjellum-Aas deler sine anbefalinger for de historisk interesserte og vi skal snakke med Bjørn Karsrud i Nye Valdresbanen om dressinkjøring og fremtiden for Valdresbanen.


I den aller første episoden av Togpodden fikk du høre Linda Kragseth fra Vy fortelle om nattog og planene fremover for Bergensbanen. Togblogger Sigrid Elsrud gir deg mange gode grunner til å reise med Bergensbanen. Vi setter også fokus på de mange gode nyhetene om nattog i Europa og du får vite hvorfor vi har satt i gang denne podkasten

Dette er foreløpig et forsøksprosjekt, men dersom det blir godt motatt er målet å komme med en ny episode annenhver uke eller minst en gang i måneden.

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: