Kjent togblogger kommer til Oslo S


Kjent togblogger kommer til Oslo S

- Skrevet 14.06.2022 av Kyrre Dahl

Nå kan du møte toginfluenser Jon Worth på Oslo S, i forbindelse med prosjektet Cross Border Rail


Jon Worth. Foto: Privat, fra Facebook

I sommer bruker toginfluenser Jon Worth 40 dager på å reise med tog over alle europeiske grenser der det går an å reise med tog, samt de grensene der det burde ha gått an å reise med tog, for å sette søkelyset på internasjonale togforbindelser.

Med interrailbillett og sammenleggbar sykkel ønsker Worth å fortelle historien om de manglende eller dårlige togforbindelsene – og også vise frem hvor internasjonal togtrafikk faktisk fungerer. Han vil gi politiske anbefalinger til både EU og nasjonale myndigheter etter turen.

Les mer om prosjektet på crossborderrail.trainsforeurope.eu eller les mer om eventet på Facebook Event

Fredag 17. juni klokken 13-15 kommer Worth til Oslo S, og vil fortelle om sitt prosjekt. Vil du høre mer om hans reise samt om togreiser til og fra utlandet, møt gjerne opp!

Worth skulle etter planen komme med morgentoget fra Stockholm, og skal videre med nattoget til Trondheim for å fortsette til Sverige over Storlien. Men, denne uka har SJ innstilt alle avganger mellom Stockholm og Oslo så det kan bli interessant å høre hvordan han kommer fram. Det er jo en perfekt illustrasjon for hans prosjekt.

LES FLERE: TOGNYHETER - Følg oss på FACEBOOK eller: INSTAGRAM. Nyhetsfeeden finner du her: RSS

Annonse


SISTE NYTT FRA REISEMEDTOG.NO:

Annonse
TA TOGET I:

Om denne siden


Anbefalte togturer


Veterantog i NorgeSØK PÅ REISEMEDTOG.NO: