Hvor skal du dra på din neste fotballreise? - reisemedtog.no


Hvor skal du dra på din neste fotballreise?

28.11.2022 - Gjesteinnlegg av: Martin Nilsen - Flere innlegg: i ARKIVET

For fotballentusiaster er det vel lite som frister mer enn en dedikert fotballreise med kompisgjengen. Man planlegger jo gjerne turen etter hvilke lag som skal spille, og hvor man ønsker å dra. Men det finnes noen destinasjoner som virkelig egner seg som reisemål når man skal reise på en skikkelig fotballferie. Her kommer våre tips til din neste tur.


Foto Pixabay

Barcelona

Europa er flinke på fotball, det må vi virkelig erkjenne. Det blir sjeldent en fadese å reise på fotballreiser til Spania og England. Derfor er disse selvsagte reisemål i en slik liste som denne. Barcelona byr på fotball i verdensklasse, sommertemperaturer hele året og det nærmeste man kommer solgaranti.

Manchester

Man klarer vel aldri å enes om hvilket engelsk fotballag som er det beste, og heller ikke om hvilken fotballby som skaper mest stemning i Storbritannia. Det man derimot kan enes om er at Manchester kan by på fantastisk underholdning for fotballinteresserte.

Fotballferien blir garantert en av de turene man snakker om flere år fremover i tid dersom man legger den til en toppkamp i denne byen. Det er også flott at det er korte avstander til mange andre vakre steder og byer i England, slik at man få den komplette opplevelsen.

Buenos Aires

Alle som liker fotball, vet at Argentina leverer fotball som ingen andre land klarer. Med noen av verdens beste fotballspillere på landslaget vil det være en opplevelse for livet å oppleve en landskamp i selveste Buenos Aires.

I tillegg byr landet på en rekke historiske arkitekturer og landskap som kan ta pusten fra deg. Ønsker man å oppleve litt mer enn bare en fotballkamp når man først har reist rundt halve kloden har Argentina flust med vakre opplevelser å by på. Her er det mulig å oppleve noe av det rikeste dyrelivet i verden, og et helt magisk naturlandskap som ikke kan måles med noe annet.

Berlin

Det kan fort bli den perfekte gutteturen hvis man legger fotballturen til en by som Berlin. Her kan man kombinere det beste av flere verdener i enn og samme helg.

Man kan få se noe av det beste fotballen har å by på, drikke noe av den beste ølen i verden, og ha det utrolig trivelig med både kjente og ukjente på mange av Berlins utesteder. Som et av mange fotballnasjoner i Europa skuffer ikke Tyskland på opplevelsene når det kommer til fotballkamper.

 • Flere blogginnlegg: i BLOGGARKIVET

 • Alle bilder og videoer: Kyrre Dahl/reisemedtog.no - Følg denne siden på FACEBOOK eller INSTAGRAM. Nyhetsfeeden finner du her: RSS

  Annonse
 • 

  TA TOGET I:

  Om denne siden


  Anbefalte togturer


  Veterantog i Norge


  
  SØK PÅ REISEMEDTOG.NO:

  SISTE NYTT: